SP u nogometu pratite samo na HRT-u!

Na Drugome programu tijekom Svjetskog nogometnog prvernstva u Rusiji prikazujemo emisiju Zabivaka, u kojoj ćete moći saznati sve o zbivanjima u Rusiji.

11 ruskih gradova, 12 stadiona, 64 utakmice, najveće nogometne zvijezde na jednome mjestu – do 15. srpnja budite uz programe HRT-a, koji će vas, uz prijenose informirati osvim zbivanjima u Rusiji.

RASPORED I SATNICA

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D zajedno s Argentinom, Islandom i Nigerijom. P
rvi susret izabranici Zlatka Dalića imati u subotu 16. lipnja u 21 u Kalinjingradu, ruskoj eksklavi na Baltičkome moru, gdje ih čeka dvoboj s Nigerijom. Pet dana poslije, u četvrtak 21. lipnja, na rasporedu je utakmica s Argentinom u Nižnjemu Novgorodu na rijeci Volgi s početkom u 20 te treća utakmica u utorak 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda s početkom u 20 sati.

Bit će to peto svjetsko prvenstvo za Vatrene. U svom premijernom nastupu 1998. godine u Francuskoj smo osvojili treće mjesto, međutim na iduća tri World Cupa u Japanu i Južnoj Koreji (2002.), Njemačkoj (2006.) i Brazilu (2014.) nismo prošli skupinu, dok se u Južnu Afriku 2010. nismo niti plasirali.

Ocijeni članak

Prosječna ocjena: 5 Broj ocjena: 4