19 godina DJH-a

Dobro jutro, Hrvatska u srijedu slavi 19 godina emitiranja. Točno u sedam sati emisija Dobro jutro, Hrvatska ući će u 20. godinu emitiranja. Tog dana napunit ćemo 19 godina, a emitirat ćemo našu 5010. emisiju.


Kroz dugi niz godina potrošili smo puno scenografija, snimili bezbroj reportaža, ugostili brojne važne i zanimljive goste, odgojili TV lica...


Uvijek se trudimo biti informativni i zabavni, a prije svega korisni, zato što naši vjerni gledatelji upravo to i zaslužuju. U zadnje vrijeme dosta smo napredovali i u našoj web formi, stoga vam predlažemo i našu internetsku stranicu: http://djh.hrt.hr. Ukoliko imate neke prijedloge ili kakve informacije, uvijek nam se možete obratiti i e-mailom na dobro_jutro@hrt.hr.


I dalje smo aktualni, zato se probudite i ove srijede, jer donosimo: u rubrici Glas naroda - je li zapošljavanje preko veze usluga ili korupcija; glazbeni gosti - Praline & Fast food; uživo iz Čakovca i Splita; pratimo judo u rubrici Povijest sporta; zdravo živite - testirajte se na alergije; Ines Preindl u modnim minutama o modnim detaljima; zanimljivosti iz arhive Dobrog jutra.