Šesta sezona "Plesa sa Zvijezdama"

Na Hrvatskoj radioteleviziji  je održana tiskovna konferencija povodom početka šeste sezone popularne zabavne emisije „Ples sa zvijezdama“.

Na malim ekranima od subote, 29. listopada u udarnome terminu od 20 sati gledat ćemo gledati nove plesne parove i to Tatjanu Jurić i Roberta SchubertaLanu Banely i Damira Horvatinčića, Martinu Tomčić i Marka Hercega te Jelenu Perčin i Hrvoja Kraševca.

Gledat ćemo i Marka Tolju i Anu Herceg, Hrvoja Šalkovića i Lejlu BjedovDenisa Ahmetaševića i Mirjanu Žutić te Miru Ungara i Mariju Stošić.

Lana Banely do sada je vježbala pokrete, ali samo u  borilačkim vještinama. Bit će zanimljivo i veselim se ovom izazovu, rekla je. Uzbuđena je i zbog visokih očekivanja koja je pred nju svojim prošlogodišnjim nastupom postavila kolegica iz redakcije Mila Horvat.

Tatjana Jurić nije krila uzbuđenje uoči svog nastupa u „Plesu sa zvijezdama“. Želim izazov s kojim se nikada do sada nisam susrela, apsolutno ne znam plesati, imam dvije lijeve noge ali intenzivno radim na tome da barem jedna od njih postane desna, našalila se Tatjana na konferenciji za tisak. Ohrabrila ju je Jelena Perčin, koja je rekla kako je cilj prije svega da se svi što bolje zabave.

Kako je početak emisije blizu, parovi su već započeli sa pripremama i treninzima da bi njihov nastup bio što atraktivniji.

Urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi u šestoj sezoni je obećala sjajan i atraktivan nastup, i to zahvaljujući radu i predanosti cijelog tima.

Urednik u Kontakt programu Mario Sedmak istaknuo je kako se radi o emisiji za najširu publiku. Ples sa zvijezdama još uvijek zauzima prva mjesta po gledanosti show emisija, riječ je o jednom od najpozitivnijih projekata ne samo HRT-a, već svih televizija, dodao je.

Voditelji emisije su Barbara Kolar i Duško Čurlić, a suci Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman.