Ples sa zvijezdama: Miro Ungar ispao

U trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama sedam parova nastavilo je natjecanje te pokazalo svoje umijeće u još dva zahtjevna plesa - tangu i jiveu. Nakon raskošnog plesnog spektakla, uslijedila je uzbudljiva završnica i novo ispadanje – show su nakon glasovanja publike napustili Miro Ungar i Marija Stošić.

Prvo mjesto po glasovima žirija i osvojenim bodovima pripalo je Marku Tolji i Ani Herceg, kojima je žiri dodijelio nenadmašnih 37 bodova od mogućih 40.

Nakon što je doznao da napušta emisiju, Miro Ungar koji je plesao tango, nije bio uopće razočaran: Čak sam sretan da sam ispao u ovakvim okolnostima kada sam plesao najbolje. Ovako sam izašao časno iz emisije. Razloge svojeg ispadanja pokušao je objasniti: Publika nije glasovala dovoljno za mene, što je bio mali udarac kvaliteti. Smatram da hrvatski penzioneri, koji su valjda moja publika nisu imali novca za glasati sa svojeg favorita.

O briljantnim izvedbama Marka Tolje i Ane Herceg žiri se izražavao samo superlativima. Tango Marka i Ane bio je briljantan od početka do kraja. Cijelo vrijeme je to bilo fantastično držanje. Plesne figure dobre, rad stopala dobar, svaka pohvala, izjavio je član ocjenjivačkog suda Elio Bašan.

Jelenu Perčin i Hrvoja Kraševca žiri je nagradio s 36 bodova. Ja sam zadovoljna, moja jedina želja bila je da uspijem otplesati onako kako to uspijevam na probama i to smo postigli. Ocjene su sjajne, puno više nego što sam uopće očekivala, sa smiješkom je komentirala Jelena.

Martinu Tomčić i Marka Hercega žiri je ocijenio s 24 boda, a niti komentari nisu bili obećavajući. Premalo se primjećivalo da ste plesni partneri. Dali ste si truda. Bilo je dosta skakanja, ali jivea je bilo manje, objasnio je Elio Bašan. Martina se trudila opravdati večerašnji izvedbu: Imali smo neke objektivne razloge zašto ples nismo izveli na opravdavajući način. Dobili smo relativno niske kritike, no ja to poštujem

Lana Banely prezadovoljna je svojom izvedbom. Sretna sam pošto sam u koreografiji konačno mogla biti ja i moram reći da sam večeras imala najljepšu publiku, rekla je. 

Super je bilo. Ja sam se dobro osjećao, iako to možda ocjene ne pokazuju.“ – komentirao je Denis Ahmetašević svoj nastup.

Žao mi je što je Miro ispao, Miro je fenomenalan gospodin. Ne mogu likovati i ne veselim se njegovom ispadanju. Što je tiče krajnjeg rezultata i mojeg opstanka u showu, mislim da me spašavaju moji navijači s Facebooka, bio je komentar Hrvoja Šalkovića.

                                           * * *

Četvrta emisija Plesa sa zvijezdama na rasporedu je sljedeće subote u svom, sada već stalnom terminu nakon Dnevnika. Natjecanje nastavlja šest parova, a plesat će Foxtrot i paso doble.

Koji će parovi nastaviti natjecanje, a tko će ispasti, odlučit će žiri u kojem su Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman, i gledatelji koji za svoje favorite mogu glasovati tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve:


JELENA I HRVOJE 065 800 501
DENIS I MIRJANA 065 800 502
MARTINA I MARKO 065 800 503
LANA I DAMIR 065 800 504
HRVOJE I LEJLA 065 800 505
MARKO I ANA 065 800 506

SMS broj za glasovanje je 60106.