Dr. Oz nadmašio sapunice

Najomiljeniji američki doktor osvojio i Hrvate! Show Dr. Oz nadmašio sapunice i postao najgledaniji u svom terminu!

Dana 14. prosinca Hrvatska televizija počela je s emitiranjem popularnog američkog talk showa Dr. Oz. U samo tri tjedana prikazivanja Dr. Oz postao je miljenik i hrvatske publike. Njegov show koji se prikazuje radnim danom u 13:15 sati na Prvom programu postao je ove godine najgledaniji sadržaj u svom terminu.

S početnih nešto više od tri posto gledanosti sredinom prosinca, simpatični doktor prošli je tjedan završio s gledanošću od 5,89%, što znači da je show 6. siječnja pratilo više od 245.000 ljudi. Tako je nadmašio oštru konkurenciju sapunica i igranih sadržaja na ostalim televizijama.

Podsjetimo, doktor Oz stekao je popularnost u gostovanjima kod Oprah, a publika ga je proglasila najomiljenijim američkim doktorom. Kao vrhunski stručnjak, zajedno s Oprah milijunima je Amerikanaca pomagao u njihovim medicinskim problemima te otkrivao recepte za zdraviji i kvalitetniji život.

Nakon fenomenalnog uspjeha kod Oprah, 2009. pokrenuo je DR. OZ SHOW - koji je ubrzo postao jedna od najgledanijih televizijskih emisija. Recept za uspjeh bio je jednostavan, gledateljima je nudio aktualne i zanimljive medicinske informacije, a sve na zabavan način i iz jedinstvene perspektive.

U njegovoj emisiji gledatelji tako mogu doznati sve o najboljoj dijeti, kako se zdravo hraniti i ostati mladolik, kako se nositi sa stresom te još mnogo medicinskih informacija.

Jedna od zanimljivosti je da se show snima pred publikom u poznatom centru Rockefeller u New Yorku, a prošle godine osvojio je i dvije prestižne nagrade Emmy.