Mnoštvo pohvala Dr. Ozu

Otkad je 14. prosinca Hrvatska televizija počela je s emitiranjem popularnog talk showa „Dr. Oz“, u službu za gledatelje počelo je pristizati mnoštvo pohvala, upita i prijedloga vezanih uz simpatičnog doktora.

Tako mnoge gledateljice putem maila ili pisama šalju pohvale emisiji te pozdrave dr. Ozu navodeći kako je vrlo šarmantan, drag i ljubazan. No, još je zanimljivije da zajedno s pohvalama stižu i medicinske dijagnoze gledatelja koji traže njegov savjet za različite bolesti.

Nekoliko gledateljica čak je zamolilo Hrvatsku televiziju da njihova omiljenog doktora s televizijskih ekrana pozove u goste te da bi ga one voljele osobno upoznati.

U službi za gledatelje Hrvatske televizije navode da se još nisu susreli s tako velikim brojem pohvala i pozitivnih komentara vezanih uz show koji se bavi medicinskom tematikom. Ovakav fenomenalan interes pokazuje da je najpopularniji američki doktor „na juriš“ osvojio i hrvatske gledatelje.

Oduševljen takvim prijemom showa kod hrvatske publike, tim dr. Oza poslao je HTV-u mnoštvo promotivnih materijala koji su u emisiji „Iza ekrana“ podijeljeni vjernim gledateljima.  

Da je dr. Oz postao neosporni miljenik hrvatske publike dokazuju i podaci o gledanosti. Njegov show koji se prikazuje radnim danom u 13:15 na Prvom programu postao je ove godine najgledaniji sadržaj u svom terminu.

S početnih nešto više od 3 posto gledanosti sredinom prosinca, popularni show simpatičnog doktora udvostručio je gledanost. Tako je nadmašio oštru konkurenciju sapunica i igranih sadržaja na ostalim televizijama.

Ovakav fenomenalan uspjeh kod ženskog dijela publike pokazuje da ni Hrvatice nisu ostale imune na neodoljivi šarm dr. Oza. Pročitajte savjete Dr. Oza kako spriječiti nastanak raka

Dr. Oz savjetuje kako probuditi ljubav!