Najtraženije serije svijeta na HTV-u

Dr. House je druga najtraženija serija na svijetu, u top 10 još su i 24, Tračerica i Glee. Najjače adute svjetske tv produkcije gledate na HRT-u!

Najveća internetska baza filmskih podataka IMDB objavila je listu najtraženijih glumaca, filmova i serija u proteklih deset godina.

Top 10 najtraženijih u najpoznatijoj svjetskoj bazi podataka iz showbussinessa pokazuje koji su glumci i hitovi najviše zagolicali maštu  obožavatelja na planetu.

Dok su u top 10 najtraženijih glumaca dominirale megazvijezde te su prva tri mjesta pripala Johnnyju Deppu, Bradu Pittu i Angelini Jolie, u ostalim kategorijama bilo je velikih iznenađenja.

Tako se Dr. House našao na drugom mjestu liste najtraženijih serija, nadmašivši time neke od najrazvikanijih serija posljednjeg desetljeća. Karizma briljantnog doktora očito nema granica, jer je dokazano uspjela zaraziti obožavatelje na cijelom planetu.

Osim najtraženijeg doktora koji na HTV-u ordinira svakog ponedjeljka i četvrtka, još tri serije s HTV-ovog programa stekle su ovu laskavu titulu i završile u top 10.

Jedna od njih je vrhunska akcijska uspješnica 24 čija osma sezona premijerno kreće 7. veljače te dvije fenomenalne serije za mlade Glee i Tračerica.

Kako ove hit serije obožava i naša publika tako još jednom možemo potvrditi da smo u skladu sa svjetskim trendovima i, naravno, da gledamo vrh svjetske televizijske produkcije.