Kostadinov predsjednik žirija Rose d'Ora

HRT-ov Aleksandar Kostadinov predsjednik žirija u jednoj od kategorija prestižnog TV festivala Rose d'Or!

Aleksandar Kostadinov
, urednik u Zabavnom programu Hrvatske televizije imenovan je predsjednikom žirija u kategoriji Live event show televizijskog festivala Rose d'Or (Zlatna ruža).

Najznačajniji svjetski televizijski festival Rose d'Or nagrade dodjeljuje u ukupno 12 kategorija, poput najboljih komedija, sitcoma, ostvarenja za djecu i mlade, serija itd., a Kostadinov će biti predsjednik međunarodnog žirija u kategoriji najboljeg televizijskog show programa uživo (Live event show).

Drago mi je sudjelovati u nečem što je od svjetske važnosti u našem poslu i to doživljavam kao osobni uspjeh i prepoznavanje mojeg dugogodišnjeg rada u europskom televizijskom svijetu, ali i kao još jedno veliko priznanje HRT-u kao mojoj kući na koju sam izuzetno ponosan, rekao je Kostadinov, koji je ujedno i predsjednik Odbora za zabavu EBU-a (Europskog udruženja javnih televizija).

Rose d'Or održavat će se od 6. do 10. svibnja 2012. u Luzernu u Švicarskoj, a od svog osnutka, 1961. godine pa do danas, festival nagrađuje kvalitetu i kreativnost zabavnih programa te potiče razvoj novih medija.