Dnevnik u podne - i dalje prvi!

HTV-ova emisija prošlog tjedna najgledanija!

Dnevnik u podne HRT-a prošlog je tjedna bio najgledanija emisija na svim nacionalnim televizijama promatrano po udjelu u gledanosti (SHR). To znači kako je najveći postotak onih koji su u to vrijeme gledali televiziju, gledalo Dnevnik u podne.

U tjednu od 13. do 20. veljače Podnevni dnevnik bila je najgledanija svakoga dana, s izuzetkom 18. veljače, te ju je gledalo u prosjeku od 48 pa do gotovo 70 posto svih gledatelja. Podnevni dnevnik također je pri vrhu gledanosti i kada ga se promatra na općoj populaciji (AMR), koja se kretala od 14 do 18 posto, odnosno između 563.427 i 617.847 gledatelja.

Dnevnik u podne potvrđuje svoj uzlazni trend te je bio najgledanija emisija u dvije kategorije – općenito najgledanija emisija na svim televizijama te  najgledanija informativna emisija.

Ekipu Dnevnika u podne čine voditelji Goran Brozović, Dajana Antonija Bebek i Katja Kušec te back urednici Stipe Alfier, Oliver Dražić i Melinda Kurilj Antunović, a ekipi se nedavno pridružila i Tamara Peras.
 
Drago nam je što je prepoznata naša okrenutost ljudskim pričama i događajima iz svih dijelova zemlje, gledateljima nudimo sve najvažnije informacije  tijekom dana i nastojimo imati što više uključenja uživo čime doprinosimo dinamičnosti, rekao je Brozović.

Dnevnik u podne je također i jedna od citiranijih televizijskih emisija čije vijesti redovito prenose ostali mediji. Ekipa Dnevnika u podne zna kako napraviti paket vijesti, odlično reagiramo i snalazimo se u bilo kojoj situaciji, naglasila je Kušec.

Trend rasta gledanosti pokazuje kako gledatelji sve više traže kvalitetne, precizne i točne informacije već sredinom dana.