Premijera 7. sezone Tree Hilla

Premijerno na HRT-u! 7. sezona popularne tinejdžerske serije Tree Hill!


Dana 2. ožujka na Hrvatskoj televiziji počinje prikazivanje 7. sezone popularne tinejdžerske serije Tree Hill. Tijekom prošlih šest sezona pratili smo odrastanje skupine mladića i djevojaka koje je povezivao problematičan odnos dva polubrata - Lucasa i Nathana.

Njihov odnos, prijateljstva, ambicije i prve ljubavi isprepleli su priču koja iz sezone u sezonu nije gubila na atraktivnosti već stalno stjecala nove fanove. Kako su junaci, ali i njihovi gledatelji odrastali, tako se priča nastavljala. Završili su srednju školu i krenuli za svojim snovima. Tako u 7. sezoni Tree Hilla i dalje pratimo omiljene i dobro poznate likove koji su sada postali mladi ljudi te se nose s novim izazovima, radostima i razočaranjima.

U novim nastavcima pojavit će se novi likovi i zapleti tako da uzbuđenja neće nedostajati. Nećemo otkrivati sadržaj, no radoznalima ćemo samo natuknuti kakvi ih zapleti čekaju.

Na početku sedme sezone jedna će djevojka optužiti Nathana, što bi moglo ugroziti njegovu sportsku karijeru. Brooke će lansirati novu modnu liniju, a Julian će producirati važan film. Haley će iznenaditi posjet njezine sestre Quinn i to na sedmi rođendan maloga Jamieja.

Nadamo se da smo vas zaintrigirali te da ćete i u sedmoj sezoni pratiti junake Tree Hilla u njihovim životnim avanturama. Zato, ne zaboravite! Novi nastavci Tree Hilla - od ponedjeljka do petka na Drugom programu Hrvatske televizije u 18 sati i 30 minuta.