Kviz 20pet dobiva voditeljsko pojačanje

Voditeljsko pojačanje u kvizu 20pet! Atraktivnoj Loreni Nosić pridružuju se Marina Parlov i Ivan Vukušić! 

Od sljedeće srijede 18. travnja u kviz 20pet stiže voditeljsko pojačanje. Sa simpatičnom Lorenom Nosić u vođenju kviza izmjenjivat će se Marina Parlov. Budući da se kviz emitira od ponedjeljka do petka nametnula se potreba za dvoje voditelja, dijelom zbog dinamike emisije, a dijelom zbog toga što će svaka od njih svojom osobnošću unijeti osvježenje i nadamo se drugačiji pristup vođenju, objasnio je razloge ove odluke urednik Redakcije kontakt-programa Mario Sedmak.

Lijepu Marinu Parlov znamo kao voditeljicu emisija Sportskog programa, a trenutno vodi emisiju o automobilizmu KS automagazin. Pomalo uzbuđena zbog novog angažmana, Marina nam je priznala da je za nju ovo velik izazov. Do ovog angažmana je došlo pomalo neočekivano. Bila sam pozvana na audiciju i otišla sam iz razloga jer mi se oduvijek sviđao Upitnik Joška Lokasa. Kada su nakon audicije odlučili da ja budem novo pojačanje, bila sam presretna, povjerila nam se Marina.

Mario Sedmak slaže se da će, po onome što je dosad pokazala, Marina biti pravi izbor. Bila sam na probama i urednici su jako zadovoljni te se nadam da će me i gledatelji prihvatiti u novoj voditeljskoj ulozi, rekla je raspoložena Marina.

No tu novostima nije kraj. Prema najavama urednika, početkom ljetne sheme u kviz 20pet uvest će i trećeg voditelja - Ivana Vukušića. Sve to trebalo bi rezultirati većom atraktivnošću kviza koji je u vrlo kratkom vremenu stekao vjernu publiku.