Megazvijezde u programu HTV-a

Donosimo listu deset najboljih glumačkih transformacija svih vremena! Čak 8 od 10 megazvijezda upoznali ste na programu HTV-a!


Jedan od svjetski najpoznatijih i najutjecajnijih magazina „Time“ sastavio je listu deset najboljih i najuspješnijih televizijskih glumačkih transformacija svih vremena, a čak 8 od 10 navedenih zvijezda upoznali ste na programu HTV-a.

Na prvom je mjestu Hugh Laurie, čija je transformacija od uloge Princa Regenta u „Crnoj Guji“ do genijalnog ekscentrika Dr. Housea naprosto fantastična.

Treće mjesto drži simpatična Betty White koja je publiku osvojila ulogom simpatične Rose Nylund u „Zlatnim djevojkama“. No, starije generacije sjećaju je se u ulozi zločeste šefice Sue Ann Nivens koja je maltretirala i omalovažavala svoje suradnike.

Na 4. mjestu je William Shatner, poznati kapetan Kirk iz „Zvjezdanih staza“, koji je skinuo uniformu i postao poročni odvjetnik Denny Crane u „Bostonskom pravu“.

Peta je Edie Falco koja je od požrtvovne gangsterove supruge Carmele Soprano postala zločesta „Sestra Jackie“.

Na sedmom je mjestu David Duchovny koji je prošao zapanjujuću transformaciju od agenta Muldera u „Dosjeima X“ do poročnog pisca Hanka Moodyja u „Kalifornikaciji“.

Osmi je Alan Alda kojeg smo upoznali kao pacifističkog doktora u kultnoj seriji „M.A.S.H“, da bi kasnije zablistao kao konzervativni republikanski senator Vinick u „Zapadnom krilu“.

Sarah Jessica Parker zaslužila je deveto mjesto kao Carrie Bradshaw iz „Seksa i grada“ jer je američka publika prije toga pamti kao neuglednu teenagericu Patty Greene u popularnom sitcomu.

Posljednje rangiranog Eda O'Neilla sigurno svi znate kao nepopravljivog gubitnika Al Bundyja iz „Bračnih voda“, no trenutno gledatelje zabavlja kao bogati i uspješni Jay Pritchett u jednoj od trenutno najpopularnijih serija.

Ove fantastične uloge i nevjerojatno talentirane glumce imali ste prilike upoznati na programu HTV-a, jer spomenute serije prikazivala je ili prikazuje upravo Hrvatska televizija.