Europska liga na HTV-u

Nogometni trijumf HRT-a! Sljedeće tri godine utakmice EUROPSKE LIGE gledat ćete na programu Hrvatske televizije!

Na radost svih ljubitelja nogometa, Hrvatska televizija zaokružila je svoj europski nogometni paket. U sljedeće tri godine utakmice Europske lige moći ćete kao i do sada gledati četvrtkom navečer na programu Hrvatske televizije. 

Objavljeni su rezultati UEFINOG natječaja za novi trogodišnji ugovor, na kojem je HTV uspio izboriti takozvani paket A. Njime je gledateljima HTV-a osiguran izravan prijenos jedne utakmice po izboru, posebna emisija i sažeci s ostalih utakmica te izravan prijenos finalne utakmice.

Europska liga nasljednica je nekadašnjeg Kupa UEFA te drugo po važnosti nogometno klupsko natjecanje u Europi, stoga  je ovim ugovorom HTV ostvario svoje zacrtane ciljeve u osiguravanju prava prijenosa europskih kupova.


Liga prvaka srijedom i Europska liga četvrtkom donose preko 30 izravnih prijenosa godišnje i jamstvo su da će gledatelji HTV-a uživati u vrhunskom nogometu i u sljedeće tri sezone.

Ligom prvaka i Europskom ligom hrvatskim nogometnim fanovima osigurali smo pravi nogometni spektakl, a ukoliko se na nadmetanjima iskažu i hrvatski klubovi – uz HRT Vas čekaju uzbuđenja i iznenađenja za pamćenje.