Nedjeljom ujutro, subotom navečer

Počelo snimanje kontroverzne serije „Nedjeljom ujutro, subotom navečer“ – pripremite se za otkvačene junake, politički nekorektan humor i mnogo bizarnih situacija! 

U jednom novozagrebačkom kvartu 10. travnja „pala“ je prva klapa nove humoristične serije „Nedjeljom ujutro, subotom navečer“. Kao što sam naslov nagovještava, serija donosi priču o skupini mladića i djevojaka čiji subotnji provodi završavaju nevjerojatnim avanturama.  

Svaka od 15 neobičnih priča započinje u nedjeljno jutro u kojem se prilično zbunjeni i još više iznenađeni junaci zateknu u „otkvačenim“ situacijama, nikako ne shvaćajući što im se prošle noći dogodilo. Prema riječima urednika, riječ je o kontroverznoj seriji koja će sigurno uzbuditi duhove jer obiluje bizarnim situacijama i slobodno se može reći – politički nekorektnim humorom.

U ovoj duhovitoj seriji nastupa cijeli niz mladih glumaca uz renomirane starije kolege. Ekipu predvode Igor Kovač, Iva Babić, Filip Riđički, Dado Ćosić, Iva Mihalić, Mirna Medaković, Ivo Gregurević, Ksenija Marinković i drugi.

Planirano je snimanje 15 epizoda, a urednik Mislav Brumec i redatelj Predrag Ličina najavljuju kako će snimanje trajati do kraja lipnja kada kreće postprodukcija.

Kako su junaci provodili subotnje večeri te kakve su bile posljedice njihovih otkvačenih provoda doznat ćete ove jeseni, za kada je najavljeno premijerno emitiranje na programu Hrvatske televizije.