Faca u 5. sezoni Zakona i reda

Od fatalnog zavodnika do beskompromisnog detektiva! Zvijezda Seksa i grada Chris Noth u novim nastavcima hit serije Zakon i red! 

Hrvatska televizija od 14. svibnja premijerno prikazuje petu sezonu izvrsne američke serije Zakon i red: Zločinačke nakane. Novost je da se u ovoj sezoni ekipi pridružuje dvoje novih protagonista - detektiv Mike Logan, kojega glumi Chris Noth, poznatiji kao Faca iz Seksa i grada.

Glumačko pojačanje bit će i Annabella Sciorra u ulozi detektivke Carolyn Barek, izvanredne kriminalističke profilerke koja se s ulica Cobble Hilla u Brooklynu uzdigla do samog vrha njujorške policije.

Partneri Logan i Barek dolaze u Odjel za teške zločine te će surađivati s dugogodišnjim partnerima, iznimno inteligentnim policijskim istražiteljem Robertom Gorenom, kojega glumi proslavljeni Vincent D'Onofrio te Alexandrom Eames koju glumi Kathryn Erbe

Serija gledatelje uvodi u umove zločinaca te im na taj način pokušava ući u trag. Držeći se psihološkog pristupa i provjerenih policijskih metoda, istražitelji uspijevaju razriješiti i najteže zločine. 

Pratite tim iskusnih detektiva Zakona i reda te sudjelujte u najintrigantnijim istragama, od ponedjeljka do četvrtka na Drugom programu u 23 sata i 30 minuta.