Hrvatski party u Bakuu

Hrvatska delegacija u Bakuu pripremila nezaboravan party!

Iako dane provode u ritmu napornih proba i brojnih obveza, u ponedjeljak su članovi hrvatske delegacije na Eurosongu pripremili pravo iznenađenje. Organizirali su veseli party na koji su se odazvale brojne delegacije.  

Na hrvatskom partyju bili su srpski predstavnik Željko Joksimović, predstavnica BiH Maya Sar, Kaliopi iz Makedonije, a rado se odazvala i ovogodišnja slovenska predstavnica Eva Boto. Da na hrvatskom partyju nisu bili samo gosti iz susjedstva dokazuje i dolazak ukrajinske predstavnice - atraktivne pop pjevačice Gaitane te mnogih drugih koje je ugostila hrvatska delegacija.

Nina se potrudila te je za svoje goste napravila pravu atmosferu. Uz zvuke gitare podigla je raspoloženje te svima u znak dobrodošlice poklonila licitarska srca i lavandu. Tu nije bio kraj promotivnim aktivnostima naše predstavnice. Prepuna energije i dobro raspoložena, Nina je popodne održala i nastup u Euro Villageu.

Ipak, utorak će za Ninu biti nešto mirniji. Na rasporedu je odmor i karantena, jer delegacija već u srijedu mora odraditi dvije posljednje probe na sceni prije dugoočekivanog nastupa u četvrtak.