Snima se novi game show

Dana 28. lipnja u Studiju 10 počelo je snimanje novoga game showa Zabavnog programa HTV-a VOLIM HRVATSKU.

Novi spektakularni game show snima se prema licenci kviza I love my country, koji se s velikim uspjehom emitira u više od trideset zemalja.

Dva tima sastavljena od poznatih osoba, među kojima će biti glumci, pjevači, sportaši, voditelji i mnoge druge osobe iz javnog života pokazat će koliko poznaju Hrvatsku, a sve to uz mnogo emocija, humora i smijeha.

U ulozi voditelja je Mirko Fodor koji najavljuje odličnu zafrkanciju, puno poznatih osoba i nadmetanje do posljednjeg daha. Kroz 15 emisija dva natjecateljska tima predvodit će razigrani Rene Bitorajac i Goran Navojec. Voditelj tima mora biti briljantnog uma, sigurne ruke i čistog srca ako želi pobijediti, jer to je jedna džungla znanja, povjerio nam se dobro raspoloženi Goran.

Rene Bitorajac pripremio je drugačiju taktiku. Moram ohrabrivati svoje natjecatelje, moram animirati publiku te zajedno sa svojim suigračima plivati u moru znanja sve do pobjede, dodao je Rene. No svi se slažu da gledatelji mogu očekivati vrhunsku zabavu. Očekujemo jednu dobru zezanciju kroz koju će gledatelji moći puno toga naučiti o Hrvatskoj, složni su Rene i Goran.

Dok voditelji timova najavljuju borbu svim sredstvima, voditelj Fodor otkrio nam je da zna izaći na kraj s prpošnim glumcima. Dečki će me ipak morati slušati, jer oni znaju ko je tu gazda, samouvjeren je Mirko.

Članovi ekipa mijenjat će se iz emisije u emisiju, a tijekom cijelog showa upoznat ćemo ih čak 90. Kroz različite rubrike natjecatelji će nas podsjetiti na mnoge kulturne i povijesne znamenitosti, uspjehe i rekorde, a sigurni smo i dobro nasmijati. Bit će veselo i duhovito, pjevat će se najpopularnije pjesme, a natjecatelji će morati pogađati imena izvođača te točne nazive pjesama.

Nećemo otkrivati sve pojedinosti kako vam ne bi pokvarili uživanje u novom showu, no autorska ekipa slaže se kako će u njemu zabavu pronaći sve generacije. Na kraju, svima koje smo uspjeli zainteresirati otkrit ćemo i da emitiranje novoga game showa počinje u rujnu, početkom nove jesenske sheme HTV-a.