Pratite NUSN na Twitteru!

"Nedjeljom ujutro, subotom navečer" prva hrvatska serija s Twitter hashtagom!


Gledatelji nove humoristične serije "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" do sada su mogli sve informacije o tome kako nastaje serija kao i zanimljivosti o njezinim junacima doznati na popularnoj društvenoj mreži – Twitter, odnosno na njezinom službenom Twitter profilu @NUSNhr.


No, serija "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" koju su za HRT producirali Kinorama i B produkcija sada se može pohvaliti kako je postala prva serija u Hrvatskoj koja ima službeni "hashtag" na Twitteru - #NUSN.  


Putem hashtaga #NUSN korisnici Twittera će već ove nedjelje, tijekom druge epizode u kojoj će on premijerno biti objavljen, moći sudjelovati u raspravi o seriji kao i uživo pratiti što su gledatelji o njoj napisali.


Trend koji je vani počeo prošle godine sada je zaživio i u Hrvatskoj, a gledatelji su bogatiji za još jedan način komunikacije o novostima u HTV-ovom programu.


Stoga vas pozivamo da sve novosti o seriji „Nedjeljom ujutro, subotom navečer“ odsad pratite i na Twitteru na službenom profilu serije @NUSNhr i putem "hashtaga" #NUSN te da ne propustite novu epizodu ove nedjelje na Prvom programu u 21 sat i 50 minuta.