Obitelj Kosmički u 5. sezoni


Od 10. veljače popularna obitelj Kosmički vraća se na male ekrane u petoj sezoni humoristične serije Odmori se, zaslužio si.

Djeca koja nikako da se osamostale, roditelji koji žele mirnu svakodnevicu i prijatelji koji donose nevolje dobitna su kombinacija ove uspješnice koja iz sezone u sezonu osvaja gledatelje uzbudljivim zapletima, obiteljskim nesuglasicama i s mnogo humora. No što nas čeka u novim nastavcima i što je novo u domu jedne od najpoznatijih televizijskih obitelji u Hrvata?Dakle, sin Dudo još je uvijek nezaposlen, kći Biba još uvijek nije odlučila što bi zapravo željela studirati, a Neno sumnja da boluje od sve većeg broja poznatih i nepoznatih bolesti. Mama Ruža još je uvijek puna razumijevanja za svoju djecu, no ocu Marku je odavno prekipjelo i jedva čeka da ih se riješi.No jedna od novosti je da će mu se želja možda i ispuniti, jer Biba upoznaje mladića iz bogate obitelji.U novim nastavcima pojavljuje se i jedan novi lik - Viktor Kompatić Kompa, Didin rođak iz Bosne, koji će se vrlo dobro uklopiti u poslovne pothvate kojima su Dudo i Berti skloni. Otkrit ćemo vam i da će Biba u potrazi za svojim životnim partnerom ostati trudna te da obitelj Kosmički u ionako tijesnom domu očekuje prinova.  Nova sezona donosi nove odnose među likovima, nove zaplete u obitelji i naravno nove trzavice. Djeca koja nikako da se osamostale i njihovi roditelji neiscrpan su izvor inspiracije te se nadamo da će i u novim epizodama gledatelji HTV-a uživati u zgodama i nezgodama članova obitelji Kosmički,
najavila je urednica serije Jasmina Božinovska Živalj.Zato predlažemo da provedete vesele trenutke u društvu Ive Gregurevića, Vere Zime, Gorana Navojeca, Igora Mešina i Dore Fišter-Toš 10. veljače na Prvom programu HTV-a u 21 sat i 15 minuta.