Aleksandar Kostadinov u žiriju Festivala Rose d'Or!


Urednik u Zabavnom programu Hrvatske televizije Aleksandar Kostadinov, drugu godinu zaredom imenovan je članom žirija prestižnog televizijskog festivala „Rose d'Or“ (Zlatna ruža).  

Najznačajniji i najveći svjetski televizijski festival “Rose d'Or“ nagrade dodjeljuje u ukupno 12 kategorija, poput najboljih komedija, sitcoma, ostvarenja za djecu i mlade, serija itd., a Kostadinov će biti član međunarodnog žirija u kategoriji  „Entertainment“.

Predsjednik žirija u istoj kategoriji je Thomas Schreiber, a Aleksandru Kostadinovu u žiriju će se pridružiti Jörg Grabosch (koji je i CEO. Head of Jury 2013.) te Bill Malone i Jorge Ventosa.

Sudjelovati dvije godine zaredom stvarno je velika čast  i nisam se tome nadao. Ovo doživljavam kao osobni uspjeh i prepoznavanje mojeg dugogodišnjeg rada u europskom televizijskom svijetu, ali i kao još jedno veliko priznanje HRT-u kao mojoj kući na koju sam izuzetno ponosan, rekao je Kostadinov.

„Rose d'Or“ održavat će se od 28. do 31. svibnja u Bruxellesu u Belgiji, a od svog osnutka, 1961. godine pa do danas, festival nagrađuje kvalitetu i kreativnost zabavnih programa te potiče razvoj novih medija.