Snima se 'Srce mesara'

Prvi dio snimanja cjelovečernjeg igranog filma Srce mesara, u koprodukciji Propeler Filma i HRT-a, započinje 27. studenog u Zagrebu. Scenarist i redatelj je Antonio Nuić, a glume Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković i Filip Šovagović.

Glavni lik Boris Burić trubač je alternativnog jazz banda. Treba se oženiti s Janom Krajač, psihologinjom. Boris ili Bura, kako ga zovu prijatelji, potječe iz bogate mesarske obitelji, a Jana je iz klasične građanske obitelji, otac joj je profesor sociologije, a majka kustosica u muzeju. Obitelji se slažu savršeno, baš kao i budući bračni par. Poklon koji će Buri njegov otac uručiti na svadbi, promijenit će njihove živote. Zbog tog poklona Bura će upoznati dio svijeta oko sebe koji do tada nije ni primjećivao, a zanemarit će svoju istinsku strast, sviranje.

Film Srce mesara pokreću karakteri i u prvom su planu reakcije likova na ono što im se događa, a dramatični i komični elementi se u filmu stalno prepliću.