HRT-ovkama priznanja za promociju sporta osoba s invaliditetom

Na jučerašnjem proglašenju najboljih hrvatskih sportaša s invaliditetom u 2013. godini, Hrvatski paraolimpijski odbor dodijelio je priznanja osobama koje doprinose radu i promociji sporta osoba s invaliditetom.

Priznanja za doprinos medijskoj promociji dobile su novinarka Hrvatske televizije Maja Sever i novinarka Hrvatskog radija Miruna Kastratović.

Posao i zadaća javne televizije jest izvještavati o paraolimpijcima, ali je to i dio posla koji radim s velikim zadovoljstvom i iskrenim divljenjem spram paraolimpijaca. Zato mi ova nagrada zaista puno znači, a isto tako i cijeloj redakciji Hrvatske uživo, rekla je Maja Sever.

Miruna Kastratović naglasila je kako Hrvatski radio vrlo rado prati i podupire sportaše s invaliditetom čiji su rezultati svake godine sve bolji.

Iako je u zakonu o sportu njihova izvrsnost osporena u programu Hrvatskog radija nije. Zato ću i dalje rado surađivati s Hrvatskim paraolimpijskim odborom, a prva prigoda bit će informiranje o paraolimpijadi u Sočiju, dodala je.