HRT - domaćin godišnje konferencije Circom Regional

HRT je ove godine domaćin godišnje konferencije udruženja regionalnih javnih medijskih servisa Circom Regional. Konferencija i proglašenje dobitnika nagrada Circom Prix za najbolje televizijske radove održat će se u Cavtatu 8. i 9. svibnja. 

Na današnjem sastanku Izvršnog odbora Circom Regionala u Amsterdamu dogovarali su se program konferencije kao i teme koje će obrađivati, radionice (Mobile Journalism Workshop), gosti te popratni program. Članovi Izvršnog odbora Circoma prihvatili su logo konferencije koji u sebi sadržava tri slova C - Circom, Cavtat, Croatia.


Naziv konferencije - Change, Challenge, Create!

Jedan od najtežih zadataka bio je izabrati naslov ovogodišnje konferencije koja je posvećena važnosti profesionalnih novinarskih vrijednosti i budućnosti regionalnih televizijskih i radijskih postaja. No potkraj dana, potaknuti idejom loga i igre s tri slova C, konferencija je dobila i svoj naslov - CHANGE, CHALLENGE, CREATE

Na spomenutom sastanku od ekipe HRT-a sudjelovale su članica Izvršnog odbora i potpredsjednica Circom Regionala Tena Perišin i rukovoditeljica Međunarodnih poslova HRT-a Tanja Šimić.

I podsjetnik - rok za prijavu radova za Prix Circom je 21. ožujka 2014. godine.

Više informacija na www.circom-regional.eu