Siniša Hajdaš Dončić: Zar da lažem? Ne, neće biti bolje sutra!

Otkazi, rezovi, restrukturiranje, ukidanja, prodaja, koncesija njegovi su termini i sve su odreda nepopularni. On vodi resor pomorstva, prometa i infrastrukture. Bio je to povod za poziv Siniše Hajdaša Dončića u emisiju HTV-a Labirint.

Z
a štrajk u HŽ Cargu rekao je da je samo jedan dio sindikata u štrajku. Nema alternative zbog liberalizacije tržišta, rekao je. Slaže se sa sindikatima - postoji problem logistike. Smjernice restrukturiranja su usvojene i za neko vrijeme će krenuti prema Bruxellesu. Potom ćemo pokušati naći strateškog partnera. Sindikati moraju razgovarati s Upravom, a ja razgovaram s Upravom, objasnio je ministar kako funkcionira razgovor. 

Vladinim mjerama svi nezadovoljni

Za reformu željeznica treba od 8 do 10 godina, rekao je Hajdaš Dončić. Na pitanje voditelja emisije Petra Štefanića nije li to malo predugo ministar je rekao: Zar da lažem? Ne, neće biti bolje sutra!

U videoprilogu donosimo pregled djelovanja ministra Hajdaša Dončića te razgovor s njime, a bilo je riječi i o monetizaciji autocesta, javnim investicijama te odnosima u Vladi. Pogledajte - ministar je rekao: Nisam niti Linić niti Milanović. Ja sam Siniša Hajdaš Dončić, Hajdaš Dončić, bile su riječi kojima je završen razgovor.