'Turističkoj klasi' nagrada Brand leader award

HRT-ova emisija Turistička klasa urednika i voditelja Đure Tomljenovića dobila je nagradu Brand leader award 2014. za poseban medijski doprinos u promociji turističkih vrijednosti Hrvatske i regije Jugoistočne Europe.

Nagrada se dodjeljuje na osnovu niza kriterija poput inovativnosti, visokog stupnja tržišne prepoznatljivosti  i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Dodjeluje se s ciljem afirmacije istaknutih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji postavljaju više standarde i unaprijeđuju tržište.

Nagrada se tradicionalno dodjeljuje u organizaciji kompanije Mass Media International, a ove će godine biti dodijeljena na svečanoj ceremoniji koja će se održati u okviru 4. Biznis konferencije SEET 2014., 14. svibnja u Beogradu.

Ponosan sam što se u regiji i dalje prate turističke emisije HRT-a. Nagrada je također i priznanje mojim suradnicima iz tv centara i to Nadi Šurjak, Sandri Lacković, Senki Mošnji, Steli Sep i svima drugima koji su svojim prilozima emisiju učinili gledanom, kompetentnom i relevantnom, rekao je Đuro Tomljenović