Aleksandra Kolarić pobjednica prvog velikog finala Piramide!

U prvom velikom finalu Piramide, održanom 13. siječnja, pobijedila je Aleksandra Kolarić. Ona je s uvjerljivih 56% glasova gledatelja nadmašila svoje protukandidate književnicu Milanu Vuković-Runjić i prof. dr. sc. Milana Kujundžića.

Pred troje natjecatelja voditeljica  Željka Ogresta postavila je pet aktualnih tema; IMAMO PREDSJEDNICU!, JE SUIS CHARLIE, OPREZNO S KREDITIMA, SVE RASTE, A BDP-e PADA te POD ZAŠTITOM ŽIVOG ZIDA.

Osobito burno bilo je u prvoj od njih pod nazivom IMAMO PREDSJEDNICU!, a u kojoj su natjecatelji govorili o novoizabranoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović. Svoje je stavove pritom osobito oštro branila večerašnja pobjednica komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić.

Drugoplasirana Milana Vuković-Runjić također je bila vrlo emotivna i motivirana te je u svojem nastupu, među ostalim, istaknula kako očekuje da novoizabrana predsjednica što prije preseli u novu rezidenciju.

Milan Kujundžić zauzeo je posljednje mjesto. U svojem nastupu naglasio je kako daje podršku novoj predsjednici, a tijekom emisije hvalio je i mladog Ivana Vilibora Sinčića.