Više od milijun gledatelja pratilo treću emisiju showa 'The Voice'!

Treća emisija showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske imala je do sada najveću, rekordnu gledanost!

Za rekordu gledanost zaslužno je više od milijun gledatelja HRT-a koji su prošloga vikenda bili uz treću emisiju showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske!

Audicije u showu 'The Voice' na pola puta

Prvu premijernu epizodu gledalo je 15,4% opće populacije (AMR). Premijerno emitiranje druge emisije gledalo je 16,5% AMR-a, a treću, koju smo prikazali u subotu 31. siječnja, pratilo je 18% AMR-a odnosno čak 35,3% onih koji su tada bili pred televizijskim ekranima (SHR).


Foto: Dario Njavro za HRT

Jedan od najuspješnijih međunarodnih formata gledateljima će i sljedeće subote 7. veljače na Prvom programu ponovo pružiti odličnu zabavu za cijelu obitelj.

Raste gledanost natjecateljsko-glazbenog spektakla

Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku,TwitteruYouTube Channelu te Instagramu.


Foto: Dario Njavro za HRT

Kako je ovo prvi projekt za koji HRT koristi sve svoje platforme, vijesti vezane za show također možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.30 na Drugom programu Hrvatskoga radija. Show se subotom navečer, osim na Prvom programu Hrvatske televizije, može pratiti i putem live streama na službenim stranicama showa.