[VIDEO] 800. radijska emisija DJ Max-a 'Welcome To The Club'!

Na Drugom programu Hrvatskog radija u utorak je emitirana 800. radijska emisija Welcome To The Club (Dobro došli u klub)!

Pogledajte snimku jubilarnog izdanja izvedenog pred kamerama.Dugo sam razmišljao što ponuditi slušateljima u jubilarnoj emisiji. 600. emisiju proslavili smo partyjem u jednom zagrebačkom klubu, no obzirom da se radi o emisiji koja ima poklonike, ne samo diljem Hrvatske, već diljem svijeta, tako nešto za 800. emisiju mi se nije činilo primjerenim. U traganju za nečim atraktivnim, a dostupnim svima, rođena je ideja o izvedbi emisije ispred videokamera. Drago mi je da je ta ideja odmah prihvaćena na Hrvatskom radiju i vjerujem da će slušateljima videosnimka jubilarne radijske emisije Welcome To The Club (Dobro Došli u klub) donijeti jednu potpuno novu dimenziju, izjavio je Dario Šarović - DJ Max, autor emisije.


DJ Max 

Welcome To The Club
(Dobro došli u klub) Daria Šarovića - DJ Max-a radijska je emisija koja promovira elektroničku glazbu i klubsku subkulturu (clubbing) od 1996. godine. Stvorena je na HR2 i u početku emitirana u sklopu noćnog programa. Tijekom godina je, sukladno programskim shemama radija, mijenjala termin i trajanje, a s uvođenjem internetskog streama, ima poklonike diljem svijeta.

U hrvatski radijski eter redovito donosi novitete svjetske produkcije, a putem gostujućih mixeva, kroz ovu emisiju predstavljeni su brojni hrvatski i strani DJ-i i producenti. Prema aktualnoj programskoj shemi HR2, emitira se utorkom od 22 do 23 sata.


DJ Max

Na zahtjev slušatelja emisije, redovito se objavljuju popisi singlova, odnosno playliste. Dostupne su na autorovoj web stranici www.deejay-max.com, a putem njegove besplatne aplikacije naziva DJ MAX, napravljene za mobilne uređaje na bazi iOS i Android operativnog sustava, moguće je slušati HR2 uživo, ali i poslušati naknadno snimku emisije. Snimke se nalaze i na iTunes servisu.

Dario Šarović - DJ Max je rođen 1970. godine u Zagrebu i jedan je od najpoznatijih hrvatskih DJ-a. Karijeru radijskog voditelja počeo je na zagrebačkom Radiju 1, a 1995. prelazi na Drugi program Hrvatskog radija, kao koautor emisije Idemo malo. Godine 1996. stvorio je emisiju Welcome To The Club (Dobro došli u klub).

DJ karijeru započeo je u Bobs Club-u (Mali Lap) u Zagrebu 1990. godine. Gostovao je u brojnim hrvatskim klubovima, a u najpoznatijima, poput zagrebačkog Aquariusa zadržao se kao resident DJ dugi niz godina. Iza njega je i 11 ljetnih sezona DJ-inga u Novalji, danas najpoznatijoj hrvatskoj ljetnoj klubskoj destinaciji. 


DJ Max

Godine 2014. nastupio je na Ultra Music Festivalu, jednom od najvećih i najznačajnijih svjetskih festivala elektroničke glazbe, a 1995. i 1996. sudio je na Svjetskim DMC prvenstvima DJ-a u Londonu i Riminiju.

Organizator je mnogih koncerata i sportskih događaja. Član je Hrvatske glazbene unije i Hrvatskog novinarskog društva.