Radojka Šverko i Zlatko Turkalj zajedno će komentirati 'The Voice'

Glazbena diva od početka redovno prati i podupire natjecanje The Voice!

U subotu, 4. travnja, Zlatko Turkalj Turki na  Drugom programu Hrvatskoga radija vodit će i komentirati prijenos showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske u društvu Radojke Šverko, jedne od najvećih domaćih glazbenih diva.

Radojka Šverko od početka ovog glazbenog natjecanja podupire pjevačke talente koji u njemu sudjeluju, a tijekom prijenosa komentirat će nastupe uživo najboljih 16 pjevača koji su prošli prethodnu fazu natjecanja.

16 najboljih u spektaklu 'The Voice'

The Voice – Najljepši glas Hrvatske prvi je multimedijski projekt HRT-a koji sjedinjuje televiziju, radio, web i društvene mreže. Drugi program Hrvatskoga radija od samoga početka showa prati sva događanja vezana uz njega, te slušateljima redovno donosi ekskluzivne izjave natjecatelja i mentora.

Emisije o The Voiceu možete slušati ponedjeljkom u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, te srijedom i petkom u 9.30 sati na HR2.

U četvrtak u emisiji Kod sunca u šest od 18 sati na HRT2 kod Marine Medved Pulić i u petak u emisiji Hrvatska uživo kod Marte Šimić Mrzlečki gostuju natjecatelji i mentor tima Jacques Houdek.

Subotom prijepodne u emisiji kolegice Nevene Rendeli natjecatelje pogledajte u prilogu Martine Validžić, a potkraj središnjeg Dnevnika, show uživo iz vrele atmosfere studija najavit će voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti i putem službene web stranice, na FacebookuTwitteruYouTube Channelu te Instagramu.