HRT svima osigurao signal prijenosa sa zagrebačkoga mimohoda i proslave u Kninu

Zagrebački mimohod i sutrašnja svečanost u Kninu, osim na prvome i četvrtome televizijskom programu, prenosit će se i na Hrvatskome radiju, putem internetske stranice www.hrt.hr, a dodatni sadržaji pripremljeni su i na posebnoj stranici danpobjede.hrt.hr
 

Hrvatska radiotelevizija (HRT) svim će nacionalnim televizijama i drugim medijima ustupiti signal izravnoga prijenosa današnjega svečanog mimohoda Oružanih snaga Republike Hrvatske koji se održava u Zagrebu u okviru obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja,  kao i signal sa sutrašnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu. Također, svima zainteresiranima HRT će omogućiti i prijenos putem svoje internetske stranice www.hrt.hr.
 

Izravni prijenos mimohoda na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) započinje u 16.55.  HRT-ove kamere pokrit će sve ključne točke na putu mimohoda, koji će proći Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, dijelom Savske ceste te Slavonskom avenijom u Zagrebu.
 
U ostvarivanju prijenosa sudjeluju poznata HRT-ova lica, kao što su Sanja Mikleušević Pavić, Mislav Togonal, Domagoj Novokmet, Danko Družijanić i Branko Nađvinski, koji će se javljati uživo sa zagrebačkih ulica kako bi gledateljima s lica mjesta dočarali atmosferu na mimohodu. Prijenos mimohoda je HRT-ov multimedijski projekt, koji se osim na televiziji izravno prenosi i na Hrvatskome radiju (HRT - HR) te putem HRT-ove internetske stranice www.hrt.hr, a dodatni sadržaji pripremljeni su i na posebnoj stranici danpobjede.hrt.hr.