Vita jela, zelen bor nova emisija HRT-a

Ova dinamična emisija s relevantnim  gostima i jednom temom strukturirana je tako da se u njoj govori o  ljudskim pričama i daje mnogo odgovora na pitanja gledatelja.

Na Prvome programu Hrvatske radiotelevizije (HRT – HTV 1) svakoga radnog dana u okviru nove jesenske sheme od ponedjeljka do petka u 9 sati  prikazuje se emisija Vita jela, zelen bor. Ekipa emisije  za vas traži brz odgovor na pitanja koja vas muče u svakodnevnome životu. Ta dinamična emisija s relevantnim gostima i jednom temom  strukturirana je tako da se u njoj govori o  ljudskim pričama i daje  mnogo odgovora na pitanja gledatelja koji se  telefonski uključuju u emisiju.

Kroz emisiju nas vode Marina Medved Pulić, Miljenko  Cvitković i Sanja Brajković, a emisiju još stvaraju Branko Pokrajčić, Mirela Micek, Ana Malbaša, Barbara Majstorović, Saša Užarević, Ksenija Foretić, Zoran Nikolić i Jagoda Martinović.

„Cijela ekipa uključujući i mene osjeća se ostvarenom jer je predivan osjećaj moći pomoći nekome, a emisija Vita jela, zelen bor  to zaista i  čini“,  kazala je urednica Jagoda Martinović.

„Svaka nova sezona, svaka nova emisija izazov je, pa će tako biti i s emisijom Vita jela, zelen bor. Nadam da ćemo, kao i u dosadašnjim emisijama takve vrste, svima onima koji imaju problem pomoći da ga riješe na najbolji i najbrži mogući način“, napomenuo je popularni voditelj Miljenko Cvitković Minja.