Nevena Rendeli i Barbara Kolar u novoj zabavnoj emisiji Život je lijep

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije u novoj jesenskoj shemi mogu svakog dana od 17.50 do 18.15 uživati u emisiji Život je lijep. 

Kroz novu mozaičnu emisiju vode nas poznata televizijska lica: Barbara Kolar, koja emisiju vodi od ponedjeljka do četvrtka, te Nevena Rendeli, koja je za to zadužena petkom.

Emisija je zamišljena kao zabavni/lifestyle nastavak emisije Hrvatska uživo, a snima se u istom studiju kao i Hrvatska uživo uz dodatne scenografske elemente i rekvizite. Voditeljice u studiju putem reportaža, razgovora s gostima i javljanja uživo obrađuju teme koje se odnose na popularnu kulturu, razonodu, turizam, gastronomiju, izdavaštvo, putovanja, izlete, svakodnevni život  i javna događanja (predstave, koncerte, filmske premijere, humanitarne akcije, sportske događaje...). 

Bruno Šimleša, Boris Banović i Jurica Grosinger stalni su suradnici u emisiji. Bruno Šimleša ima zadatak na svoj prepoznatljivi način, pun topline, ali i stručnosti, pokušati riješiti svakodnevne probleme malih ljudi. Boris Banović petkom će, uz Nevenu Rendeli, pratiti modne stilove, ali i poučavati, savjetovati i demistificirati modu, dok će Jurica Grosinger u studiju  gledateljima pokazati izradu domaćih, kozmetičkih proizvoda i savjetovati ih kako zdravo živjeti.

Jako mi je drago što i ove sezone imam priliku raditi s divnom ekipom i vrhunskim profesionalcima. Osim Nevene i Barbare, koje su već profilirane i među najboljim voditeljicama na hrvatskoj medijskoj sceni, ekipu još čine mladi ljudi, novinari koji rade s puno entuzijazma. Emisija Život je lijep zamišljena je da unese barem malo vedrine u domove naših gledatelja i mi ćemo se potruditi zabaviti ih, nasmijati, informirati i nagraditi u tih 20 minuta svakoga dana, rekao je urednik emisije Danijel Despot.