Zašto ne biste trebali propustiti seriju 'Nemoj nikome reći'?

Što sve imaju u svojoj glavi junaci serije Nemoj nikome reći? Svašta!, izjavila je protagonistica Mia Anočić Valentić, gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska zajedno sa Senkom Bulić, koja glumi strogu profesoricu kemije, scenaristicom Aleksandrom Osman te producenticom serije Sandrom Basso.

Mia koja utjelovljuje glavnu junakinju, 17-godišnju vlogericu Helenu Jurić, dodala je i kako će serija na satiričan način te specifičnim i pomalo žestokim humorom prikazati mladu generaciju te probleme vezane uz konzumaciju alkohola, seksa, droge, ali i pitanja njihove spolne orijentacije te sveprisutnosti na društvenim mrežama.

Iz razgovora sa spomenutim gošćama doznajte i kako odrasli gledaju na današnju mladež i je li ona uistinu nemoguća, gdje je i u čemu je pronađena inspiracija za scenaristički koncept te što seriju čini drukčijom od ostalih tematski istovjetnih, već ispričanih priča. Iako je ponajprije namijenjena mladima, iz kojih je razloga i svojevrsna odgojno-obrazovna serija za roditelje?

Podsjetimo, prvu epizodu emitiramo u nedjelju na HRT1 od 22:30. Budite s nama i doznajte zašto je riječ o formatu koji dosad niste imali prilike gledati, a čiji je autor koncepta, redatelj i koscenarist Ivan Livaković.

Do tada posjetite Facebook stranicu serije i Instagram.