Na HRT-u od ponedjeljka nova zabavna emisija BezVeze

Ksenija Erker, Nataša Škaričić i Borivoj Radaković prvi su natjecatelji koji su ovaj tjedan otišli u izolaciju u kuriju Bučar u Samoboru. Ondje šest dana neće znati što se događa u vanjskome svijetu. Pogledajte kako će Daniela Trbović ispitati njihovu sposobnost odvajanja lažnih vijesti od pravih u ponedjeljak, 26. listopada u 20:45 na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u novoj zabavnoj emisiji BezVeze.

Dok naših troje natjecatelja živi u oskudici vijesti, bez veze s vanjskim svijetom, mi smo u našemu studiju provjerili sve veze i s nestrpljenjem ih očekujemo. Hoće li to biti isti ljudi, je li život bez veze otupio njihove medijske instinkte ili nam stižu preporođeni i pročišćeni? Jedva ih čekam i intenzivno razmišljam o njima dok svakodnevno, više puta dnevno pretražujem portale, izjavila je u svojemu šaljivom stilu popularna Daniela.
 
Dok se Borivoj Radaković, ispisujući posljednje stranice svoje najnovije knjige u kući u Samoboru, pita Što će biti s nama?, hoće li Ksenija Erker britku Dalmatinku Natašu Škaričić, majstoricu trešete i briškule, uspjeti naučiti u šest dana preferans i belu? Kako će sve to skupa izgledati u konkurenciji između Ksenije, Nataše i Borivoja možete saznati već u ponedjeljak u 20 sati u zabavnoj emisiji BezVeze.

Natjecatelji koji su dosad uz Natašu, Kseniju i Borivoja spremni biti šest dana bez veze su: Mario Kovač, Ankica Dobrić, Mrle, Jan Kerekeš, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Vukmirica, Maja Hrgović, Ribafish, Hrvoje Šalković, Šajeta, Areta Ćurković, Vedrana Rudan, Otokar Levaj, Mladen Horvat, Antimon, Borna Rajić, Vera Zima i mnogi drugi.

Riječ je o svojevrsnome kvizu pripremljenom prema licenciji izraelske emisije The Bubble tvrtke Armoza Formats, koja je prvi put prikazana u veljači 2010. Emisija se prikazivala u Poljskoj, Danskoj, Švedskoj.