Nemoj nikome reći pretvorilo se u reci svima

Prve reakcije publike odlične su, rekao je autor koncepta, redatelj i koscenarist serije Nemoj nikome reći Ivan Livaković, koji je uz Aleksandru Osman, prema čijoj je originalnoj ideji serija snimljena, gostovao u emisiji Dobro jutro: Kultura.

Riječ je o modernijem prikazu tinejdžerskog života u lokalnom kontekstu, kroz vlogove inteligentne i duhovite glavne junakinje, 17-godišnje Helene, koja je svojevrsni satirični zapisničar dogodovština svojih razrednih kolega i njihovih obiteljskih prilika.

I dok večeras na HRT1 prikazujemo drugu epizodu, putem nedavno pokrenute multimedijske usluge HRTi svih 12 epizoda popularne serije moguće je pogledati unaprijed.

Gosti Dražena Ilinčića i Mirana Kurspahića u emisiji Dobro jutro: Kultura otkrili su i što je sve inspiriralo idejnu začetnicu projekta, koliko je trajalo snimanje pojedinih epizoda, zašto serija nije namijenjena samo mladima odnosno iz kojih razloga komunicira na više nivoa. Naveli su i kojim je sredstvima u njoj zamijenjena boljka hrvatskog dijaloga te, među ostalim, naglasili važnost glazbe kao neizostavnog dijela filmske umjetnosti.

Aleksandra Osman istaknula je i kako je druga sezona spremna te da čeka zeleno svjetlo.


Facebook stranica serije i Instagram.