Bez Lane Jurčević u završnoj emisiji showa Ja to mogu
Zbog ozljede Lanu Jurčević nećemo vidjeti na trapezu u završnoj emisiji showa Ja to mogu. Pjevačica Lana Jurčević zbog ozljede mišića prepone mora mirovati, a nada se da će joj liječnici dopustiti da barem dođe u studio bodriti kolege u završnoj emisiji.

Završna emisija showa Ja to mogu Hrvatske radiotelevizije emitira se uživo u subotu, 16. siječnja, a zbog ozljede pjevačicu Lanu Jurčević nećemo vidjeti u atraktivnome nastupu na trapezu. Na probi je Lana ozlijedila preponski mišić i zbog toga neće moći ispuniti svoju veliku želju i u paru s glumicom Anom Majhenić izvesti akrobaciju na trapezu.

Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu, kaže pjevačica Lana Jurčević koja zbog ozlijede neće moći izvesti svoju točku u završnoj emisiji zabavnoga showa Ja to mogu.

Lana Jurčević nada se da će joj liječnici dopustiti da u subotu bude u studiju s kolegama i barem pljeskom isprati glumicu Anu Majhenić s kojom je u paru trebala izvesti akrobaciju na trapezu. Mentor je za izvedbu Vladimir Ježić koji je nakon prezentacije točke izjavio da je za akrobacije na trapezu potrebna iznimna tjelesna snaga.

Gotovo su svi natjecatelji u zahtjevnijim točkama išli do granica izdržljivosti i bile su česte veće ili manje ozljede. Želja za uspješnim svladavanjem vještine nije ih zaustavljala, pa je barem jedan par u emisiji svoj nastup odrađivao s pomoću lijekova protiv bolova, kazao je urednik showa Tomislav Štengl.

Emisija je, koja se izravno emitira u subotu, 16. siječnja, završna emisija zabavnoga showa u kojemu osmero poznatih osoba iz tjedna u tjedan svladava nove vještine i izazove.

Lana je, inače, na drugome mjestu prema zbroju bodova iz svih emisija. Na prvome je mjestu Davor Bilman koji vodi s 25 bodova, na drugome  Lana s 22 boda., po 16 bodova imaju Ana Majhenić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić, Slavko Sobin i Tamara Loos, a posljednji je na tablici Marko Tolja s 13 bodova. Subotnjom emisijom završit će show Ja to mogu,  jedinstveni i originalni tjedni format koji  spaja poznate osobe i show za talente.

Do završne emisije detalje možete pratiti na mrežnoj stranici te na društvenim mrežama showa. Više podataka možete potražiti i na mrežnoj stranici www.hrt.hr, a odabrane sadržaje možete pratiti i na novoj HRT-ovoj multimedijskoj platformi www.hrti.hr.