The Voice - Najljepši glas Hrvatske najgledanija emisija u subotu navečer

Prva emisija druge sezone The Voicea bila je najgledanija, a mobilna aplikacija neposredno nakon emisije bila je među top 10 besplatnih u App storeu u Hrvatskoj!

Počela druga sezona showa


Prva emisija The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske bila je najgledanija u svojemu terminu emitiranja čime se ostvarila procjena da će nastavak emitiranja ovoga showa ponovno pobuditi široki interes javnosti.

Hrvatska radiotelevizija je uz početak druge sezone lansirala i The Voice Hrvatska mobilnu aplikaciju kojom nastavlja snažan iskorak u komunikaciji na digitalnim platformama. Mobilna aplikacija je neposredno nakon emitiranja emisije, u subotu navečer, bila među top 10 najpopularnijh aplikacija u App storeu u Hrvatskoj i ima gotovo tri tisuće registriranih korisnika.

Voice aplikacija donosi ekskluzivne sadržaje koji donose momente koji se ne otkrivaju na televizijskim ekranima, a korisnici mogu očekivati i premijerno gledanje pojedinih dijelova emisija prije nego se emitiraju u programu HTV-a.  Posebno zanimljiva je interakcija za vrijeme emitiranja emisije kroz koju korisnici mogu osjetiti kako je biti mentor i za vrijeme pojedine izvedbe ocijeniti pojedinog natjecatelja. Aplikacija je bogata i drugim sadržajima i igrama kroz koje je moguće osvajati i vrijedne nagrade.

Mobilnu aplikaciju za iOS uređaje preuzmite s http://bit.ly/thevoicehrvatska_ios a za Android uređaje s adrese http://bit.ly/thevoicehrvatska_android.