Javna ponuda: Analize prikazane u emisiji fiktivne su i nisu nagovor na kupnju

Portfelji koji se prikazuju i analiziraju fiktivni su i sastavljeni isključivo za potrebe emisije.

Informacije, mišljenja, analize, zaključci, prognoze i projekcije izneseni u emisiji isključivo su u informativne svrhe i ne predstavljaju investicijski savjet ili preporuku glede kupnje, držanja ili prodaje financijskih instrumenata, niti ponudu ili poziv na davanje ponude.


Iznesene analize temelje se na javno dostupnim informacijama, koje analitičari smatraju pouzdanima, ali za čiju potpunost i točnost ne preuzimaju nikakvu odgovornost kao ni odgovornost ni obvezu davati informacije o promjenama u iznesenim mišljenjima ili informacijama.

Vrijednost ili dobit ostvarena temeljem bilo kojeg ulaganja na koje se ovdje upućivalo može varirati u cijeni i veličini. Rizici povezani s ulaganjem u financijske, novčane ili investicijske instrumente koji su predmet analize nisu u cijelosti objašnjeni. Investitori trebaju donijeti vlastitu odluku o eventualnom ulaganju bez oslanjanja na u emisiji iznesene stavove. Samo investitori s dovoljnim znanjem i iskustvom u području financija, koji znaju i mogu procijeniti odnos rizika i potencijalne dobiti, mogu uzeti u obzir ulaganje u vrijednosne papire izdavatelja i/ili tržište o kojima je ovdje riječ, dok druge osobe ne bi trebale djelovati na bilo koji način temeljem iznesenog u emisiji.

Procjene, projekcije, preporuke ili predviđanja budućih događaja te mišljenja i stavovi izneseni u emisiji osobna su mišljenja analitičara koji sudjeluju i ne izražavaju mišljenje i stavove INTERCAPITAL ASSET MANAGEMENT d.o.o. niti Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.