Objašnjenje tvrtke Orange za HRT o objavama na društvenim mrežama

Telekomunikacijska tvrtka Orange objasnila je za Hrvatsku radioteleviziju kako je trima digitalnim agencijama povjereno praćenje ključnih riječi koje se pojavljuju u objavama na društvenim mrežama (#CRO na Instagramu i Twitteru, a na Facebooku #CRO #OrangeSponsorsYou) te kako spomenute agencije jamče točnost svih analitičkih izvješća i podataka koji su dosad objavljeni.

Podaci se dopunjuju u stvarnome vremenu i dostupni su svima na mrežnim stranicama orangesponsorsyou.com. Telekomunikacijska tvrtka Orange potvrdila nam je i kako se prate ključne riječi i u objavama i u komentarima. Više o svemu, naravno, doznajte u našim radijskim i televizijskim programima, na teletekstu i mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije.

Hrvatska radiotelevizija objavila je precizne upute o cijeloj akciji

Podsjetimo, HRT je pozivao sve koji su aktivni na društvenim mrežama da onih dana kada na Euru 2016. igra Hrvatska, na Facebooku objave ključnu riječ #CRO #OrangeSponsorsYou, a na Instagramu i Twitteru ključnu riječ #CRO. Ključne riječi treba objaviti što više puta od 0.01 do 21.30 kako bi te večeri Eiffelov toranj zasjao u nacionalnim bojama Hrvatske.  
Podržimo Vatrene - neka Eiffelov toranj zasja u bojama Hrvatske