Od jeseni nova sezona emisije Volim Hrvatsku

U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba: glumaca, pjevača, sportaša i voditelja, a njihov je zadatak odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i ljudima koji u njoj žive

Popularni game show Volim Hrvatsku Hrvatske radiotelevizije (HRT) uskoro se vraća na male ekrane. Nedjeljom prije središnjega Dnevnika timovi sastavljeni od poznatih osoba kroz zabavu i smijeh provjerit će svoje znanje o Lijepoj Našoj. U četvrtoj sezoni game showa Volim Hrvatsku u domove naših gledatelja vraćaju se voditelj Mirko Fodor i kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec. Posebno me veseli što se vraćamo dobitnoj kombinaciji s kojom smo i postigli uspjeh ovoga formata kod gledatelja, a u koju istodobno uvodimo i neka osvježenja. Naime, cijelu smo priču osvježili novim kapetanom, što u ovoj bratskoj postavi donosi novi dramaturški element i puno novih veselih zapleta. U svakome slučaju, naše gledatelje ponovno čeka puno dobre zabave nedjeljom poslijepodne na Prvome , kaže urednica projekta Elizabeth Homsi.

U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba: glumaca, pjevača, sportaša i voditelja. Njihov je zadatak odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i ljudima koji u njoj žive. Gledatelji će se tako prisjetiti sportskih rezultata i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali te naučiti i nešto novo. Pomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, biti nagrađena darovima pokrovitelja.

Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 18. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1). Urednica je projekta Volim Hrvatsku Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban. Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku , za kraj dodaje voditeljica projekta Elizabeth Homsi.