Novosti o Hrvatskoj radioteleviziji u novoj emisiji Moj HRT

Nakon jednogodišnje stanke gledatelji Prvoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) svakoga petka u 17.20 moći će se upoznati sa svim novostima o radu, programu, poslovanju i projektima Hrvatske radiotelevizije. U novoj polusatnoj emisiji Moj HRT bit će predstavljene nove emisije Hrvatskoga radija (HRT – HR) i Hrvatske televizije (HRT – HTV) te najavljene nove serije, filmovi i sportski prijenosi u tjednu koji slijedi.

Osim projekata Hrvatskoga radija (HRT – HR) i Hrvatske televizije (HRT – HTV) bit će predstavljeni i koncerti naših ansambala – Zbora Hrvatske radiotelevizije, Tamburaškoga orkestra Hrvatske radiotelevizije, Simfonijskoga orkestra Hrvatske radiotelevizije i Jazz-orkestra Hrvatske radiotelevizije.

O svojemu iskustvu i sjećanjima koja ih vežu za Hrvatsku radioteleviziju te o tome što na javnome medijskom servisu vole gledati i slušati, u studiju će s poznatim gostima različitih profila razgovarati urednica emisije Uršula Tolj.

Radujem se novomu izazovu u karijeri i čast mi je naslijediti ljude koji su radili Kritičnu točku i emisije TV o TV i Iza ekrana. Trudit ću se donijeti i nešto novo u staru ideju, komunicirati s gledateljima i slušateljima te ih upoznavati s našim bogatim televizijskim i radijskim programom te glazbenom proizvodnjom. Naravno, u emisiji će se, prema starome dobrom običaju, moći vidjeti i ono što se inače nema prilike vidjeti – kako sve to nastaje i tko sve to stvara , istaknula je urednica emisije Uršula Tolj.

Na kraju emisije gledateljima će biti ponuđeni isječci iz bogate arhive Hrvatske radiotelevizije između kojih mogu odabrati onaj kojega se žele prisjetiti i pogledati ga idući tjedan.