Sportski i informativni sadržaji među najgledanijima

Od deset najgledanijih emisija na svim televizijama prošloga tjedna  polovica je prikazana na Hrvatskoj radioteleviziji.

Prijenosi nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo koje je prenosila Hrvatska radiotelevizija (HRT) bili su među najgledanijim televizijskim sadržajima prošloga tjedna. Tako je susret Kosovo – Hrvatska bio pojedinačno najgledaniji sadržaj prošloga tjedna te ga je pratilo 17,9 % opće populacije (AMR), odnosno 731 853 gledatelja. Veliko su zanimanje gledatelji pokazali i za susret Hrvatske i Finske, koji je gledalo 14,9 % opće populacije (AMR), odnosno 609 490 gledatelja.

Ukupno je od deset najgledanijih emisija na svim televizijama prošloga tjedna polovica prikazana na Hrvatskoj radioteleviziji. Uz nogometne utakmice hrvatske reprezentacije s Kosovom i Finskom, među pet najgledanijih emisija, koliko ih je imala Hrvatska radiotelevizija, bio je poljiprivredni magazin Plodovi zemlje, koji je pratilo 12,5 % opće populacije (AMR), odnosno 511 955 gledatelja.

Politička emisija Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića prošle je nedjelje također ostvarila visoku gledanost, a pratilo ju je 10,8 % opće populacije (AMR), odnosno 439 502 gledatelja. Među deset je najgledanijih emisija prošloga tjedna bila i dokumentarna emisija More. Pratilo ju je 9,4 % opće populacije (AMR), odnosno 385 341 gledatelj.