Predstavljanje knjige Mladena Kušeca Sredina! Pomaknite se naprijed!

U okviru programa obilježavanja 90. obljetnice postojanja Hrvatskoga radija (HRT – HR) i 60. obljetnice postojanja Hrvatske televizije (HRT – HTV), tijekom promocijske vožnje ZET-ovim tramvajem oslikanim u HRT-ovu obljetničarsku kampanju bit će predstavljena nova knjiga poznatoga književnika, dugogodišnjega radijskoga i televizijskog autora dječjih emisija te doajena na Hrvatskoj radioteleviziji, Mladena Kušeca.

Promocijska vožnja održat će se u utorak 22. studenoga 2 početkom u 8:20 ispred upravne zgrade Zagrebačkoga električnog tramvaja (Ozaljska 105, 10 000 Zagreb) uz izravno uključenje u televizijsku emisiju Dobro jutro, Hrvatska i program HRT – Radija Sljeme.

Tijekom vožnje zagrebačkim ulicama autor knjige Sredina! Pomaknite se naprijed! družit će se s djecom iz Dječjega vrtića Markuševec, njihovim roditeljima, putnicima i novinarima te im ispričati mnoge istinite i zanimljive priče iz svojega života koje su nastale u tramvaju, na tramvajskoj stanici ili na mjestima na koja je odlazio tramvajem.

Knjiga Sredina! Pomaknite se naprijed! ostvarena je želja Mladena Kušeca da pričajući o sadašnjosti i prošlosti zagrebačkoga tramvaja ispriča priče o svojemu voljenom Zagrebu, a njezin su izlazak poduprli Zagrebački holding i podružnica Zagrebački električni tramvaj.