Ekipa HRT-ove emisije Imam problem svakodnevno traga za rješenjima poteškoća koje muče građane

Ekipa emisije Vita jela, zelen bor ponovno se okupila u novome projektu pod nazivom Imam problem. S emitiranjem su započeli 9. studenoga prošle godine kao rubrika u okviru popularne mozaične emisije Dobro jutro, Hrvatska, a od 2. siječnja emitiraju se kao samostalna emisija.

Ekipu, uz novo uredničko-izvjestiteljsko pojačanje Elizabet Škrobo, i dalje čine Mirela Micek, Branko Pokrajčić, Saša Užarević, Ana Malbaša, Ksenija Foretić i Tomislav Kasumović te neizostavni kolege iz dopisništava iz cijele Hrvatske. Voditeljsko-urednički trojac i dalje su Sanja Brajković, Marina Medved Pulić i Miljenko Cvitković, a voditeljica je projekta Jagoda Martinović.

Emisija Imam problem u doslovnome je smislu u službi gledatelja i ima mogućnost posredovanja u rješavanju različitih problema. Cijela redakcija sastavljena je od kolega koji istinski vole pomagati drugima neovisno o poslu. To čine spontano, što se kroz emisiju i očituje, ističe voditeljica projekta Jagoda Martinović. U kratkome su vremenu emitiranja emisije potražili rješenja za brojne probleme. Među ostalima, bavili su se problemom onečišćenja zraka u Slavonskome Brodu, problemom razdjelnika, izgradnje plinskih elektrana na Peruči, poteškoćama s kojima se najčešće susreću ribari, nedostatkom provedbe Bolonjskoga procesa u Republici Hrvatskoj, deficitarnim zanimanjima i mnogim drugim svakodnevnim poteškoćama građana.

Osjećaj kad nekome možeš pomoći i zahvalnost građana što ih je netko barem saslušao za mene su čista terapija, rekla nam je jedna od urednica i voditeljica emisije Imam problem Marina Medved Pulić. Emisija se može pohvaliti i prilično dobrim rezultatima gledanosti. Prosječno ju prati između 160 000 i 200 000 gledatelja.

Emisija Imam problem prikazuje se svakoga radnog dana na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) od 9:05, a može se pratiti i na mobilnim uređajima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.


Na usluzi HRTi možete pronaći i emitirana izdanja emisije.