Rajana Radosavljev nova je voditeljica emisije EurojackpotRajana Radosavljev novo je lice Eurojackpota, poznate međunarodne igre na sreću koja se prikazuje na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT). Od petka 3. veljače gledat ćemo je u ulozi voditeljice jer dosadašnja voditeljica Mirna Maras Batinić odlazi na rodiljni dopust. Rajana Radosavljev radila je kao voditeljica, novinarka, urednica i spikerica te je njezin glas prepoznatljiv u mnogim animiranim filmovima te televizijskim i radijskim reklamama. Ujedno se ističe kao organizatorica i voditeljica brojnih događanja, a okušala se i kao glumica.

Sretna sam radi novoga angažmana u Eurojackpotu. U posljednje sam vrijeme uglavnom radila iza kamera i spikerskoga mikrofona, a sada me ponovno veseli što ću se pojaviti na drugoj strani. Već sad sam uzbuđena zbog svih budućih dobitaka koji će usrećiti nekoga u Hrvatskoj. Lijep je osjećaj i pomisao da nekomu mogu donijeti sretne vijesti. Vidimo se petkom navečer , poručuje Rajana Radosavljev.  

Podsjetimo, svakoga petka na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 22.50 gledatelji mogu pratiti igru na sreću u kojoj sudjeluju stanovnici sedamnaest europskih država. Urednica je projekta Elizabeth Homsi. Vjerujemo da će voditeljica Rajana Radosavljev donijeti sreću mnogim igračima i gledateljima Hrvatske radiotelevizije.