Nova zabavna emisija #volimnedjelju

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) uskoro kreće nova mozaično-zabavna emisija #volimnedjelju. Nedjeljom uživo na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 18.00 pa sve do središnjega Dnevnika gledatelje očekuje kolaž zanimljivih, zabavnih i opuštenih priča, a sve to začinjeno s odličnom glazbom. Voditeljici emisije Neveni Rendeli svake će nedjelje u goste doći zanimljiv gost s kojim će razgovarati o poslovnim i privatnim temama, ali kojemu sprema i posebno iznenađenje.  Upoznat ćemo i gostovu drugu, a možda i neotkrivenu stranu. Saznat ćemo koliko je spreman na izazove, kakvim vještinama vlada i na koncu vidjeti koliko je duhovit , ističe Nevena Rendeli.

Emisija #volimnedjelju imat će i neke stalne rubrike. U jednoj od njih gledateljima će se približiti jedan dan u životu poznatih hrvatskih kuhara, a tom će prigodom saznati i neke nepoznate stvari o našim poznatim chefovima. Nadalje, u okviru rubrike 55 u 5 svake će nedjelje ekipa emisije otići u petominutni posjet poznatomu gostu i postaviti mu 55 brzopoteznih pitanja.

U timu emisije #volimnedjelju iskusna je novinarka Martina Validžić, koja će donositi reportaže s glazbenih, filmskih, kazališnih i mnogih drugih festivala i aktualnih događanja. Andrea Buča, kao  gradska  novinarka, na duhovit će način razmijeniti znanja i vještine s ljudima sa sela te će u svojoj rubrici pokušati spojiti moderno i tradicionalno.

Ekipa emisije obećava i odličnu glazbu poručujući kako žele nedjeljno predvečerje gledateljima i publici u studiju učiniti što ugodnijim i u što pozitivnijemu ozračju. Ne želeći otkriti baš sve pojedinosti o emisiji, dodaju kako će u emisiji #volimnedjelju biti neočekivanih iznenađenja i pojačanja.

Emisiju čine iskusna urednička, voditeljska i novinarska lica Hrvatske radiotelevizije: autori emisije Nevena Rendeli i Danijel Despot, urednice Tanja Tušek i Irena Košar te novinari Martina Validžić, Frano Ridjan, Koraljka Maričić i Andreja Buča. Redatelj je Ivan Miladinov, producentica Dunja Sablić, a kostimografkinja Nataša Svekler.

Prva je emisija #volimnedjelju na rasporedu na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u nedjelju 12. veljače s početkom u 18.00. Emisiju će biti moguće pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.