Nova mrežna stranica Odjela za prodaju programa i usluga

Na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije (HRT) www.hrt.hr dostupna je nova podstranica HRT-ova Odjela za prodaju programa i usluga.  Na novoj su podstranici dostupni svi podatci o programskim sadržajima te uslugama koje Hrvatska radiotelevizija nudi vanjskim korisnicima. Podstranica uključuje obrazac za narudžbe kojim korisnici mogu na jednostavan način naručiti nosače zvuka i izdanja Hrvatske radiotelevizije na DVD-u kao što su dokumentarna serija Kako je obranjena Hrvatska,  povijesni spektakl Hrvatski kraljevi, putopis U potrazi za Markom Polom i brojni drugi sadržaji.

U ponudi će se naći i glazbena izdanja Hrvatske radiotelevizije: Muka Borisa Papandopula, Ljubav i zloba Vatroslava Lisinskoga, Noćni čar Ivana Zajca i Audivi Vocem Vinka Jelića.

Na novoj podstranici korisnici mogu doznati i uvjete najma rekvizita, scenografije i garderobe te korištenja bogatim arhivskim gradivom Hrvatske radiotelevizije. Važan dio nove podstranice je i mrežni katalog programskoga sadržaja, koji je ponajprije namijenjen televizijskomu međunarodnom i domaćem tržištu na domeni http://contentsales.hrt.hr.