Nova zabavno-glazbena emisija A strana osvojila simpatije publike

Prvo izdanje nove zabavno-glazbene emisije Hrvatske radiotelevizije (HRT) A strana, koje je prikazano prošle subote na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 20.00, osvojilo je simpatije gledatelje i na društvenim mrežama izazvalo pregršt pozitivnih reakcija i komentara. U prvome od sedam predviđenih subotnjih izdanja gledatelji su imali prigodu uživati u odličnoj glazbi Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galića, Ivana Pika Stančića te brojnih drugih vrhunskih glazbenika.

Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić do početka svibnja ugostit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene koja gledatelje podsjećaju na svoje najbolje i najdraže pjesme, antologijske hitove hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Osim poznatih zvijezda u emisiji nastupaju i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske koji najljepše pjesme hrvatske glazbene produkcije izvode na svoj način.

U drugome izdanju emisije A strana, koja je na rasporedu u subotu 1. travnja 2017. godine u 20.00, gostuju Josipa Lisac, Zorica Kondža i Oliver Dragojević, a mladi će glasovi svojim izvedbama obrisati prašinu s nekih starih gramofonskih ploča te izvesti neke od najljepših pjesama Ive Robića, Vice Vukova, Radojke Šverko, Tereze Kesovije i Miše Kovača.

Osim subotom navečer na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) emisija se može pratiti i na mobitelima, tabletima i računalima s pomoću HRT-ove multimedijske usluge HRTi, a sve pojedinosti i zanimljivosti dostupne su i na stranici emisije na Facebooku pod naslovom BstranaHRT te na kanalu Hrvatske radiotelevizije na YouTubeu pod naslovom HRTnovimediji.