Pogreška - triler o žrtvi silovanja koja uzima istragu u svoje ruke

25. siječnja na HRT2 u 13.40 - američki film The Wrong Car, 2015. (12)

Trudy je na nagovor svoje cimerice Gretchen nakon dugo vremena izašla. Obično koristi NetCar, a vozi je njezin kolega s faksa, Charles, s kojim zajedno sluša kriminalistiku i koji joj se bezuspješno udvara.

Te večeri iz kluba je krenula prije Gretchen i pozvala NetCar. Kad joj se približilo vozilo, nije gledala tko vozi, jer je mislila da je prepoznala Charlesov automobil. Nije se brinula kad je vidjela da je vozač nepoznat, dala mu je svoju adresu i zahvalno prihvatila njegovu ponudu da se posluži vodom u boci koju je imao na zadnjem sjedištu. Poslije toga više se ničega nije sjećala, sve do sljedećeg jutra kad se probudila gola u nepoznatoj motelskoj sobi.

Prijavila je policiji da je vjerojatno silovana, pretrpjela je višesatne mučne preglede, da bi shvatila kako je statistički mala vjerojatnost da silovatelj bude uhvaćen. Kreće sama u istragu. Najprije i sama postaje vozač NetCara.

U trileru scenarista i redatelja Johna Stimpsona glume Danielle Savre, Jackson Davis, Francia Raisa, Christina Elmore, Kevin Cox.