Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade iz Pule u izravnome prijenosu na HRT-u

Hrvatska radiotelevizija u petak 4. kolovoza izravno će prenositi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade iz Arene u Puli na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) i na HRT – Radiju Pula. Koncert počinje u 21:15.

Klapa Intrade 2015. godine proslavila je trideset godina karijere i tim povodom objavila dvostruko izdanje nosača zvuka s bogatom knjižicom, koji se još nalazi među najprodavanijim izdanjima u Republici Hrvatskoj. Jedan od njihovih važnijih koncerata bio i onaj u Zagrebu koji je snimljen i objavljen na nosaču zvuka i DVD-u, a prodan u zlatnoj nakladi.

Nakon iznimno posjećenih koncerta u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak 4. kolovoza nastupit će i u kultnoj Areni u Puli koja ugošćuje samo najbolje svjetske izvođače. Arena u Puli jedina je arena u Hrvatskoj u kojoj još nismo nastupili i zbog toga sam posebno uzbuđen i sretan. Veselim se koncertu u Puli jer je to kruna naše dugogodišnje karijere. Nadam se da će naša publika s nama uživati i pjevati kako to samo oni znaju, izjavio je Tomislav Bralić.

U Puli će se klapi Intrade na pozornici pridružiti Tedi Spalato s kojim su snimili duet Sve dok bura dere koji je osvojio nagradu Srebrni val stručnoga suda na Splitskome festivalu. Tedi Spalato za klapu Intrade napisao je i pjesmu Cviće.

Producent televizijskoga prijenosa je Petar Krešimir Peras, redateljica Mirena Stijačić, a urednica Snježana Nožinić. Urednik i komentator radijskoga prijenosa je Zlatko Turkalj.Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) i na HRT – Radiju Pula koncert Tomislava Bralića i klape Intrade bit će moguće pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.